Özgür Özel, Erdoğan’a hitaben: ”O hesaplaşacaklarımızdan”

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ açıklamalarına ilişkin konuşan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında konuşarak; “Helalleşmek gibi bir beklentisi varsa o hesaplaşacaklarımızdan” dedi.

Özgür Özel, TBMM ’de düzenlediği basın toplantısında eski Hazine ve Maliye bakanı Berat Albayrak ve bakanlığına dezenfektan sattığı için görevden alınan eski Ticaret bakanı Ruhsar Pekcan’ı da listeye ekledi: “Helalleşmek gibi bir beklentisi varsa o hesaplaşacaklarımızdan. Damadı, yüce divana göndermediği Ruhsar Pekcan, suç işleri bakanı başta olmak üzere hesaplaşacaklarımızdan kendileri. Japon balığı gibi ortalarda dolaşmasın.”

Kılıçdaroğlu’nun bütçe görüşmelerinin ilk günündeki el hareketini de değerlendiren Özel, yaşananları anlattı: “O hareket AK Parti’ye değil. ‘Vatandaşın sırtına bindirdiniz’ diyor, elinin sırtına vuruyor. Görüntüyü gördüler. Çıktık izah ettik. AK Parti grubu dinledi, bir iki homurtu, cümle bitince var mı itiraz? Yapılmamış bir hareketi yapılmış sayıp mağduriyet oluşturacaksan köyde kahvede gülerler.” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özgür Özel, Erdoğan’a hitaben: ”O hesaplaşacaklarımızdan”