Özlem Tekin Nihayet Ortaya Çıktı

Özlem Tekin Nihayet Ortaya Çıktı

Bir dönemin asi rock’çısı Özlem Tekin, şanı şöhreti geride bırakıp Muğla’nın Milas ilçesine bağlı bir köye yerleşti. 30 dönüm arazi üzerinde küçükbaş hayvancılıkla uğraşan Tekin, önceki gün objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcının nerede olduğu ise merak konusu oldu.

Özlem Tekin, sosyal medya hesabından en son paylaşımını 28 Ağustos 2013’te yaptı. O tarihten sonra İstanbul’daki hayatını terk edip Bodrum’a taşınan Tekin, 2018’de Milas’ta bir çiftlik evi satın aldı. Eski şarkıcı, burada doğa ile iç içe bir yaşam sürmeye başladı.

Tekin’in çiftliği merkezden oldukça uzakta. Önceki gün küçükbaş hayvanlarını güderken görüntülenen Tekin, ayağında terlikleri, üzerinde şalvarıyla dikkat çekti. Köpeklerini de yanından ayırmayan Tekin, işlere yardımcı olması için çiftliğine personel de aldı.

Ancak son aylarda çiftliğinin kapısına kilit vuran Tekin’in nerede olduğu ise merak ediliyordu. Komşuları, Tekin’i uzun zamandır görmediklerini ve endişeli olduklarını söylediler.

Besteci Onur Akay ise Özlem Tekin’in durumu hakkında açıklama yaptı. Akay, kendi sitesinden yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Özlem Tekin’i merak eden sevenleri için bu yazıyı kaleme alıyorum. Özlem’in sağlık durumu iyi. Ancak maddi olarak sıkıntıları olduğundan çiftliğine kilit vurmak zorunda kaldı. Uzun zamandır annesi ile birlikte yaşıyor ve planı Bodrum’a yerleşmek. Şu an Bodrum Gündoğan’da olan Özlem Tekin’in sevenlerine de selamı var.”

Özlem Tekin’in yeni hayatına nasıl devam edeceği ise zamanla belli olacak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özlem Tekin Nihayet Ortaya Çıktı