Para Cezası Kesilen Eski Vekil, Polislere Hakaret Etti

featured

Yalova’da yaya geçidinden geçen bir kişiye yol vermediği gerekçesiyle 598 lira ceza kesilen MHP eski İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu polis ekipleriyle tartıştı. Ceza kesilmesine sinirlenen Barutçu, “Adamlığı öğrenin. Ben buraya tekrar geleceğim, eşkıyalar. Biz FETÖ’cülerden neler çektik, hala sızıntıları ile uğraşıyoruz?” dedi.

İddiaya göre, MHP eski İstanbul milletvekili İhsan Barutçu, Yalova şehir merkezinde 34 KT 2794 plakalı aracıyla seyrederken yaya geçidi üzerindeki bir yayaya yol vermedi. O sırada oradan geçmekte olan bir sivil polis memuru tarafından uyarılınca aralarında tartışma yaşandı.

“Adamlığı Öğrenin”

Polis memurunun ihbarı üzerine olay yerine gelen trafik polisleri, İhsan Barutçu’ya yayaya yol vermemek suçundan 598 lira para cezası kesti. Bu duruma sinirlenen Barutçu, polis ekiplerine, “Adamlığı öğrenin. Ben buraya tekrar geleceğim, eşkıyalar. Biz FETÖ’cülerden neler çektik, hala sızıntıları ile uğraşıyoruz” dedi.

Ehliyetini polis ekiplerine veren Barutçu’ya “yaya geçidinden geçmek üzere bulunan yayalara geçiş hakkı tanımamak” suçundan 598 lira para cezası uygulandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Para Cezası Kesilen Eski Vekil, Polislere Hakaret Etti