16741

Pavyon 2. bölüm izle – Blutv Pavyon 2. bölüm

Pavyon 2. bölüm izle mek isteyenler Blutv’den izleyebilir. Özel yapımlarıyla adından sıkça söz ettiren Blutv, bu sefer Pavyon alemini konu alan belgesel dizisiyle gündemde. Pavyon 2 bölüm ünde, sektörde çalışan çamur lakaplı taksi şöforü ve bayan artistlerin röportajları yer alıyor. Pavyon 2. bölüm izle mek için aşağıdaki linke tıklayıp, ücretsiz izleyebilirsiniz.

İzlemek için tıklayınız.

Pavyon 2. bölüm hakkında

Pavyon’un, Ankara gece hayatında önemli bir yeri bulunuyor. Pavyon alemini konu alan dizinin ikinci bölümü de oldukça ilgi çekici. Pavyon’un 2. bölümünde Çamur isimli taksi şoförü ve bayan artistlerin röportajları yer alıyor. Dizinin bu bölümünü izlemek için Blutv üyesi olmanız gerekiyor. Blutv, özel yapım dizi ve filmleri izleyiciye sunan yerli bir internet platformudur.

Pavyon 2 bölüm izle

Pavyon 2. bölüm izle

Pavyon belgeselinin ikinci bölümüyle ilgili Ekşi’de bir kullanıcı şunları yazdı: Allianz motto müzik kanalında Yekta Kopanın sunduğu Erdal Beşikçioğlu röportajında amirimin hayretle bahsettiği belgesel.

Yayınlanan iki bölümününe ardarda izledim. Blutv’ye Behzat Ç için üye olmuştum bu da hediyesi oldu. Böyle Kedi, Pavyon gibi bizi bize anlatan belgesellerin devamının gelmesi temennisiyle…

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pavyon 2. bölüm izle – Blutv Pavyon 2. bölüm