Peugeot 408 Mağduru İsyan Etti

Peugeot 408 Mağduru İsyan Etti

Peugeot marka araç almak isteyen birçok kişi, ekşi sözlük adlı internet sitesinde yaşadıkları mağduriyeti paylaştı. Bu kişiler, aracın bedelini ödedikten sonra teslimat tarihi konusunda net bir bilgi alamadıklarını ve fiyattan da zarar ettiklerini iddia ettiler.

Ekşi sözlükte “peugeot 408 teslimat süreci” başlığı altında yazan bir kullanıcı, temmuz ayının sonunda İstanbul’da bir bayiden peugeot 408 model araç almak istediğini ve satış temsilcisinin aracın 2-3 gün, en geç 1 hafta 10 gün içinde teslim edileceğini söylediğini belirtti. Kullanıcı, indirim talep etmeden aracın bedelinin %25’ini bayiideyken gönderdiğini ve 2 gün içinde aracını ucuza sattığını kaydetti.

Vatandaş, daha sonra peugeot ile ilgili birçok şikayet gördüğünü ve kendisi gibi birçok kişinin aylarca araç beklediğini öğrendiğini anlattı. Kullanıcı, bayii ile görüştüğünde ise olayın genel merkezde olduğunu duyduğunu ve genel merkezin de kendisine yazılım güncellemesi beklediklerini ve tahmini teslimat tarihi veremediklerini söylediklerini ifade etti.

Mağdur şahıs, bu süreçte aracının bedelinden yaklaşık 80 bin TL daha fazla para alındığını da fark ettiğini ve bunun aksesuar gibi gösterilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Kullanıcı, bugün bile baktığında daha ucuza teklif alanları gördüğünü belirterek, peugeot markasından şikayetçi olduğunu ve bu masallara aldanmaması gerektiğini söyleyerek, “paranızı koskoca bir belirsizliğe kaptırmayın” uyarısında bulundu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Peugeot 408 Mağduru İsyan Etti