• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Pınar Gültekin’in katili Avcı’nın ailesi, gizlilik talebinde bulundu

featured

Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’nın ailesi, işlenen kadın cinayetine ilişkin haberlerin engellenmesi için gizlilik talebinden bulundu.

Pınar Gültekin cinayetine tepkiler sürerken katil Cemal Metin Avcı hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

Muğla’nın tanınmış ailelerinden olan Avcı ailesi on olarak haberlerin yapılmaması için savcılığa başvurup gizlilik kararı talebinde bulundu.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i öldüren evli ve bir kız çocuğu babası olan 32 yaşındaki Cemal Metin Avcı, Muğla Ula’da “Cüce” adlı işletmesinin sahibi. Suçunu itiraf etmesinin ardından Muğla Adliyesi’ne getirilerek “canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek” suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Avcı, ardından tutuklanıp cezaevine gönderildi.Avcı’nın ailesi savcılığa başvurarak, Gültekin cinayetini konu alan haberlerin engellemesini için gizlilik kararı talep etti.

RÖPORTAJ VERMİŞLER

Aslen Ankara’ı olan aile 25 yıl önce Muğla’ya yerleşerek ticarete atıldı. Avcı’nın babası Muğla’da Güven Motor Yenileme işletmesinin ortağı.

Avcı ailesinin cinayetin işlendiği bağ evine yakın olan komşuları, aileyi ve Cemal Metin Avcı’yı yıllardır tanıdıklarını, aile ve Cemal Metin Avcı’nın sakin insanlar olarak tanıdıklarını ifade ettiler.

Öte yandan, bir dönem sunuculuk yapan ünlü oyuncu Nurseli İdiz’in şirket tanıtım filmini sunduğu program ortaya çıktı. Programda, amcası olduğu öğrenilen S.A., Güven Motor’un Muğla şirketi hakkında röportaj verirken, Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı da söz konusu programın bir bölümünde gözüküyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pınar Gültekin’in katili Avcı’nın ailesi, gizlilik talebinde bulundu