• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

PKK Filmi Çekecek Fatih Akın’a Altın Küre Ödülü!

featured
Fatih Akin, director/producer, "In the Fade" accepts the award for Best Motion Picture Foreign Language with actress Diane Kruger at the 75th Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S. January 7, 2018. Paul Drinkwater/Courtesy of NBC/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE. For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of NBCUniversal content requires NBCUniversal's prior written consent. No book publishing without prior approval.

Terör örgütü PKK’yı anlatacak olan bir film çekmeye hazırlanan Fatih Akın, Abd’de “Yabancı Dilde En iyi Film” dalında Altın Küre ödülü aldı

Bu yıl 75’incisi düzenlenen, yılın en iyi film ve Amerikan dizilerine verilen Altın Küre Ödülleri (Golden Globe), sahiplerine verildi.ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Beverly Hills’te, Seth Meyers’in sunuculuğunu yaptığı 75. Altın Küre Ödül Töreni’nde; Fatih Akın’ın Almanya/Fransa ortak yapımı filmi “In The Fade” (Paramparça) ile “Yabancı Dilde En İyi Film” ödülü aldı.Fatih Akın ödülü, In The Fade’de rol alan Diane Kruger ile aldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PKK Filmi Çekecek Fatih Akın’a Altın Küre Ödülü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.