Porto Taraftarından Iker Casillas’a Jest! Forma Giymesini İstiyorlar

featured

Porto taraftarları, sezonun son maçında 1 dakika da olsa Iker Casillas’ın süre alması için çalışma başlattı. Iker Casillas, kalp krizi geçirdiğinden beri hiç Porto forması giyemedi.

FORMA GİYMESİNİ İSTİYORLAR

Casillas’ın kendileri için çok önemli bir futbolcu olduğunu belirten Porto taraftarları, sezonun son maçında sembolik de olsa bir dakika forma giymesini istiyor. Geçirdiği kalp krizinden ötürü takımına sahada destek olamayan Casillas, Porto adına önemli maçlara çıkıp kritik kurtarışlara imza atmıştı.

IKER CASİLLAS KİMDİR?

Iker Casillas Fernández, İspanyol millî kaleci. Şu anda Porto kulübünde forma giymektedir. Aynı zamanda İspanya millî takımı kaptanıdır.

Casillas iki kez Avrupa’da Yılın Futbolcusu ödülüne aday gösterilmiştir. 2009 yılının sonunda üçüncü kez UEFA Yılın Takımı’na seçilmiştir. 2011 itibarıyla Casillas tüm kulüp ve millî takım şampiyonlukları kazanmış oyunculardan biridir. 2010 yılında Asturia’ın Spor Prensi ödülünü almıştır. 19 Ekim 2010 tarihinde Casillas UEFA Şampiyonlar Ligi’nde en çok forma giyen kaleci olmuştur ve Kasım 2011’de İspanya millî takımında en çok oynayan oyuncu olmuştur.

Tecrübeli oyuncu, antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonrasında 17 Mayıs 2019 tarihinde profesyonel futbol hayatına ara verdiğini belirtmiştir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Porto Taraftarından Iker Casillas’a Jest! Forma Giymesini İstiyorlar