Prens Harry’den Kraliçe’ye Rest: “Geçmişinizle Yüzleşin”

featured

Meghan Markle ile evlendikten sonra Kraliyet Ailesi’nden uzaklaşan ve ilişkisini kesen Prens Harry, Kraliçe II. Elizabeth’e İngiltere ve Milletler Topluluğu’nun geçmişle yüzleşmesi gerektiğini söyledi.

“GEÇMİŞİ KABUL ETMEDEN İLERLEYEMEZ”

Kraliyet Ailesi ile resmi ilişiğini kesen Prens Harry’den büyükannesi Kraliçe Elizabeth’e: ‘Bazı durumlarda geçmişteki yanlışları (ırkçılık, kölelik) kabul etmek kolay olmayacaktır. Ama bu yapılmalı. Milletler Topluluğu, geçmişi kabul etmeden ilerleyemez.’

PRENS HARRY KİMDİR?

Harry, doğum adıyla Henry (d. 15 Eylül 1984), Galler Prensi Charles ile Galler Prensesi Diana’ın oğlu, Britanya tahtının altıncı sıradaki vârisidir. Annesi Diana’yı 13 yaşında kaybetmiştir. Amerikalı aktris Meghan Markle ile Mayıs 2018’de evlenmek üzere ile nişanlanmıştır.19 Mayıs 2018’de gerçekleştirilen bir törenle evlenmişlerdir. 6 Mayıs 2019 günü, genç çift Archie Harrison Mountbatten-Windsor isimli oğullarını kucaklarına almıştır. Çift, 8 Ocak 2020 akşamında resmi Instagram hesapları üzerinden yaptıkları açıklama ile Kraliyet ailesinin üst düzey resmi görevlerinden çekildiklerini ve artık yılın bir kısmını ABD ve Kanada’da geçireceklerini duyurmuştur.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Prens Harry’den Kraliçe’ye Rest: “Geçmişinizle Yüzleşin”