Priyanka Chopra’nın Gizli Ajan Rolünde Yaşadığı Travma

Priyanka Chopra'nın Gizli Ajan Rolünde Yaşadığı Travma

Bollywood ve Hollywood’un ünlü yıldızı Priyanka Chopra, The Zoe Project adlı programda geçmişte rol aldığı bir filmde yaşadığı nesneleştirme travmasıyla ilgili konuştu. Chopra, yönetmenin kendisinden iç çamaşırlarıyla kalmasını istediği sahnede insanlıktan çıkarıcı bir an yaşadığını söyledi.

Priyanka Chopra, 2002 veya 2003 yılında gizli ajan rolü için kamera karşısına geçtiği bir filmde başına gelenleri anlattı. Ünlü oyuncu, rolü gereği erkeği baştan çıkarması ve her seferinde bir parça giysi çıkarması gerektiğini belirtti.

Ancak yönetmenin stiliste onun iç çamaşırlarıyla kalmasını söylediği anda durumun değiştiğini ifade eden Chopra, kendisini sanata katkıda bulunan bir oyuncu yerine nesneleştirilmiş ve reddedilmiş hissettiğini dile getirdi.

Yaşadıklarına dayanamayan Chopra, birkaç gün sonra projeden ayrıldığını ancak babasının ısrarı üzerine yapılan harcamaları kendi cebinden ödediğini kaydetti. Chopra, projeden ayrılma sebebini de “Yönetmenle her gün yüzleşme düşüncesi dayanılmaz hale geldi” diye açıkladı.

Priyanka Chopra, daha önce de Bollywood tarafından hiçbir zaman kabul edilmediğini ve sektörde bir köşeye itildiğini söylemişti. Bollywood’daki insanlarla anlaşamadığını ve istediği rolleri alamadığını belirten ünlü isim, şarkıcılık yaptıktan sonra Hollywood’a geçiş yapmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Priyanka Chopra’nın Gizli Ajan Rolünde Yaşadığı Travma