Pudra Şekeri

featured

İzlediniz mi bilmem, Çakallarla dans diye bir film vardı. Orada beni gerçekten güldüren bir sahne canlandırılıyordu. Usta tiyatrocu Murat Akkoyunlu’nun da süper oyunculuğu ile küt böreğine yanlışlıkla pudra şekeri yerine kokain dökmesi ve sonrasında yaşadıkları.

Şimdi bu durduk yerde nereden aklıma geldi, durduk yere değil.

Hani şu AKP camiasında pek meşhur olup, İçişleri Bakanımız dahil bir sürü Bakan ve AKP Milletvekili ile fotoğrafları olan, kendisi de Genel Merkez kadrosunda ama birçok muhtelif görev iddiası edilip aslında ne iş yaptığı bilinmeyen bir genç kardeşimizin videosu düştü ya haber sitelerine.

Hani şu 7 yıl önce 60-70 binlik arabası olup şimdilerde 600-700 bin TL lik çok sayıda arabası olan, bir eli balda bir eli kokain de olan arkadaş canım.

Hah işte o, karakolda savunma vermiş. Burnuna çektiği de pudra şekeri imiş.

Acaba diyorum; aynı filimdeki gibi oldu da kokaini küt böreğine dökünce, pudra şekeri ellerinde kaldı. “Neremize s..ksak veya çeksek diyerek mi pudra şekerini burunlarına çekmeye karar verdiler.

Gerçi her şerde bir hayır varmış.

Bakın böylece hepimiz zannedersem uçan ekonomiyi neden göremediğimizi öğrenmiş olduk.

Pudra şekeri.

Allahtan asıl korktuğum olmadı. AKP milletvekili Hamza Dağ bu gence sahip çıkmayarak benim danışmanım değil, ekibimden de değil açıklamasını hemen yaptı.

Düşünsenize çok kısa bir sürede böyle debdebeli bir yaşantıya sahip olan, milyonluk arabalara sahip olan bir müptela olma ihtimali bana düşük gelmişti

Olur da büyük büyük birileri onu korusa idi, ister istemez insanın aklına yoksa bu çocuk birilerinin çeşnicibaşısı mı? Yoksa popüler olduğu camianın tedarikçisi mi sorusu akla gelirdi.

Allahtan sahip çıkan, masumluğunu savunan eveleme gevelemeler yapılmadı.

Yani yapılmadı di mi?

Yahu konu konuyu açıyor, bu bahis ile hiç alakası yok ama,

Sayın İçişleri Bakanımızın ortaya bir buçuk yılan siparişi vardı, üzerinden de epey bir geçti.

Sahi ne oldu o iş?

DP Genel Başkanı iken verilen namus şeref sözleri ile koyduğunuz yere mi koyalım bu sözü de?

Kalın sağlıcakla, Tanrı Türkü Korusun.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pudra Şekeri