Putin ve Aliyev, Moskova’daki Terör Saldırısını Görüşüp Ortak Mücadele Vurgusu Yaptı

Putin ve Aliyev, Moskova'daki Terör Saldırısını Görüşüp Ortak Mücadele Vurgusu Yaptı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Moskova’daki “Crocus City Hall” konser salonuna yapılan terör saldırısını telefon görüşmesinde ele aldılar. İki lider, terörle mücadelede ortak çabaların devamı konusunda mutabık kaldı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Moskova’da meydana gelen trajik terör saldırısı üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, İlham Aliyev’in, “Crocus City Hall” konser salonuna düzenlenen vahşet dolu terör saldırısında hayatını kaybedenler için Rusya Devlet Başkanı Putin’e başsağlığı dileklerini ilettiği bildirildi.

Bu acı olay karşısında İlham Aliyev, saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, Azerbaycan halkının ve ülkesinin, bu zor dönemde Rusya ve Rus halkıyla dayanışma içinde olduğunu ifade etti. Rusya Devlet Başkanı Putin, Aliyev’in taziyeleri ve gösterdiği dayanışma için teşekkür etti.

Her iki lider, terörle mücadelede ortak çabaların önemine vurgu yaparak, bu tür trajedilerin tekrarlanmaması için iş birliklerinin devam etmesi gerektiğinin altını çizdiler.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Putin ve Aliyev, Moskova’daki Terör Saldırısını Görüşüp Ortak Mücadele Vurgusu Yaptı