Putin’den İlginç Yöntem! Virüsten Böyle Korunuyor

featured

Rusya’da artan koronavirüs vaka sayıları, devlet başkanı Vladimir Putin’in konutunda özel dezenfeksiyon tedbirleri uygulanmasına yol açtı. Rus basını, Putin’i Moskova dışından ziyaret edecek herkesin özel dezenfeksiyon tünelinden geçeceğini duyurdu.

Basına yansıyan haberlere göre, Putin’in Novo-Ogaryovo’daki konutunu Moskova dışından ziyaret edecek herkesin bir tür dezenfeksiyon sıvısı sıkılan özel bir tünelden geçirildiğini aktardı. Sıvı bulutundan geçen kişilerin kıyafetlerini ve cildini kapladığı öğrenildi.

PUTİN’İN EN YAKININDAKİLER KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

Rusya Federasyonu’nda vaka sayıları her geçen gün artıyor. Vaka sayısının 550 bini aştığı Rusya, dünyada en çok vakanın görüldüğü üçüncü ülke konumunda. Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezinin, 16 Haziran 2020 tarihinde yaptığı açıklamaya göre, son 24 saatte 7 bin 843 kişide daha koronavirüs tespit edildi. Toplam vaka sayısı 553 bin 301’e yükseldi. Ayrıca, ülkede son bir günde ölü sayısı 194 daha arttı. Rusya’da yeni tip koronavirüs toplamda 7 bin 478 can aldı.

Moskova yönetimi, koronavirüs vaka sayısındaki artıştan tedirgin durumda. Zira Putin’e en yakın isimlerden Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ve Başbakan Mihail Mişustin yeni tip koronavirüse yakalanmıştı. Ayrıca, Rusya’da İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev ve Kültür Bakanı Olga Lyubimova da virüse yakalanan devlet görevlileri arasındaydı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Putin’den İlginç Yöntem! Virüsten Böyle Korunuyor