Rafet El Roman Kısırlaştırma Ameliyatı Geçirdi

Rafet El Roman Kısırlaştırma Ameliyatı Geçirdi

Ünlü popçu Rafet El Roman, kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç ile yaşadığı aşkla gündemdeyken, bomba bir açıklama yaptı. Sanatçı, kısırlaştırma ameliyatı geçirdiğini ve artık çocuk sahibi olamayacağını söyledi.

Rafet El Roman, Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda, hayatında üç kadına aşık olduğunu ancak hiçbir ilişkisinin 6 yıldan fazla sürmediğini anlattı. “Kime aşık olduysam, hepsiyle sonsuza kadar birlikte olacağımı düşünerek yaşadım” diyen şarkıcı, son evliliğini kendisinden 20 yaş küçük Ceren Kaplakarslan ile yapmış ve 2017 yılında boşanmıştı.

Ünlü sanatçı şimdilerde kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilere maruz kalan çift, “Ben duygu adamıyım” diyerek yanıt vermişti.

Ünlü sanatçının hayatında bir de sürpriz gelişme yaşandı. Rafet El Roman, “Artık çocuğum olmayacak” diyerek kısırlaştırma ameliyatı geçirdiğini itiraf etti. Sanatçı, bu kararı almasında ailesinin ve çocuklarının etkili olduğunu belirtti. “Oğlum Edvan doğduğu zaman kızlarım psikolojik olarak zor bir süreç yaşadı. Annem de beni bu konuda uyardı. Aile toplantısı yaptık. Kızlarım, kardeşlerim ve annemle konuşarak, tıbbi olarak kendi tercihimle bunun önlemini aldım. Evlatlarım ve ailemin huzuru için bunu gönüllü olarak yaptım.” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Rafet El Roman Kısırlaştırma Ameliyatı Geçirdi