Rasim Öztekin’in Cenazesi Ne Zaman?

featured

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sanatçı Rasim Öztekin’in cenaze töreniyle ilgili yapımcı Birol Güven’den açıklama geldi.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz pazar günü kalp krizi geçirdi. Usta sanatçı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ünlü yapımcı Birol Güven, Rasim Öztekin’in cenaze töreninin detaylarının henüz belli olmadığını açıkladı. Güven, “Belli olan tek şey, törenin Rasim Bey’in isteği doğrultusunda sınırlı katılımla ve pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleşecek olmasıdır. Ailesi bu konuda çok hassas. Netleşen bilgiyi paylaşacağım” dedi.

Acı haber sonrası usta oyuncunun sevenleri hastaneye akın etti. ‘Seksenler’ dizisinde rol alan Hacı Ali Konuk ile Deniz Oral ise yaptıkları açıklamada, “Bizim ağabeyimizdi. Kalpte sorunu vardı ama çok umutluyduk. Durumu iyiydi ama iki kere de kalbi durmuş geldiğinde. Allah rahmet eylesin. Sözün bittiği yer aslında. Çok keyifli günlerimiz geçti sette. ‘Baba’ diyorduk. 10 yılımız geçti beraber. Bir ustamızı kaybettik. Herkesin başı sağ olsun. Setteyken hiç bir şeyi yoktu. Yaşamı, gezmeyi çok seviyordu. Onu çok seviyorduk, sevmeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Rasim Öztekin’in Cenazesi Ne Zaman?