Recep Tayyip Erdoğan’dan Bitlis’te Yerel Seçim Mesajı

Recep Tayyip Erdoğan'dan Bitlis'te Yerel Seçim Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis’te düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 2024 yerel seçimlerine değinerek, muhalefeti hedef aldı. Erdoğan, “Muhalefetin ne ülke yönetecek kapasitesinin ne de böyle bir niyetinin olmadığı ortaya çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, Bitlis’e 12.5 milyar liralık kamu ve özel sektör yatırımının hayata geçirildiğini söyledi. Erdoğan, Bitlis’in tekstil alanında bölgenin üretim merkezi haline geldiğini belirterek, “Siz yeter ki yatırım yapın, biz sizi asla yalnız bırakmayız” dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat yoluyla büyüme hedefini hayata geçireceklerini vurgulayarak, “Biz kuru sıkı atmayız. Konuşurken icraatlarımızla konuşuruz. Nasıl vatandaşlarımız arasında ayrım yapmıyorsak, illerimiz, bölgelerimiz arasında da asla ayrım yapmayız” diye konuştu.

Erdoğan, Tatvan Çevreyolu’nun 2025’te hizmete gireceğini müjdeleyerek, 2024 yerel seçimlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “Bitlis’in tıpkı 2019’daki gibi geleceğine sahip çıkacağına ben yürekten inanıyorum” dedi.

Erdoğan, muhalefetin içler acısı durumunu yaşadıklarının gösterdiğini savunarak, şöyle devam etti:

“Muhalefetin ne ülke yönetecek kapasitesinin ne de böyle bir niyetinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz. Biz kendi sorunlarını çözmüş olarak önce bölgesel liderliğe yükselttik. Şimdi de küresel öncülüğe çıkarıyoruz. Dünyada yaşanan her kriz bu vasfımızı daha da güçlendiriyor, daha da derinleştiriyor. Siyasi, diplomatik ve güvenlik başarıları yanında yatırımla, istihdamla, üretimle, ihracatla büyüttüğümüz ülkemizi Türkiye Yüzyılı’yla zirveye çıkarmakta kararlıyız.”

Erdoğan’ın konuşmasının ardından toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Recep Tayyip Erdoğan’dan Bitlis’te Yerel Seçim Mesajı