Renkli Dünyasıyla Leziz Tatlar Bırakan Bezeler Endorfia’da

featured

Endorfia ile tanışmaya hazır mısınız? Bu Online mağaza ile kendinizi dünyanın en seçkin insanı hissedeceksiniz. Çünkü sizler için en sevilen adresi bulduk getirdik. Damaklarınızı şenlendirmeye, özel hediyeler ile gözlerinizin kamaşmasına hayran kalacaksınız.

Türkiye’nin birinci sınıf kalite ve en renkli mağaza olarak nitelendirdiği bu adreste yok yok! Özellikle de son zamanların en revaçta olan tatlı mı tatlı bezeleri de burada. Evet, doğru anladınız. Damaklarda iz bırakan makaron türlerinden bahsediyoruz. Fransız mutfağından Endorfia mutfağına konuk olan makaronları çok seveceksiniz.

Üstelik sizleri memnun edecek bir haberimiz daha var. Kalitesinden ödün vermeyen tüm bezeler en uygun makaron fiyatları ile sunuluyor. Daha ne olsun öyle değil mi? Hem kalite hem de damakları şımartacak lezzetler uygun fiyat seçenekleri ile bir arada. Peki, mağazada daha neler var?

Makaronun Yanına Yakışır Kahveler…

Makaron yerken yanında en sevdiğiniz içeceği tüketmek istediğinizi biliyoruz. Ve hatta aklınıza ilk gelen içeceğin kahve olduğunun da farkındayız. Peki, sizlere sürprizimiz var mıdır sizce? Tabii ki var. Hem de çok seveceğiniz bir adresle geldik.

Endorfia’da ağızlara layık kahve türleri yer alıyor. Premium Türk kahvesinden filtre kahveye kadar bir sürü kahve var. Dünyaca ün salmış dünya kahveleri de var. Sadece bunlarla da sınırlı değil bu mağaza. Kahvelerinizi her an her yerde sıcak ve taze olarak tüketmenizi de istemiş.

Ve bunun için de özel tasarımlı ürünlerini sunmuş sizler için. Kişiye özel termos seçeneklerini derlemiş ve güncel stoklara eklemiş. Çok seçeceğiniz bu termoslar için de kullanım adımlarını yayımlamış.

Kişiye Özel Termos ile Kahve Nasıl Hazırlanır?

Kişiye özel termos ya da french pressler ile tadını asla unutmayacağınız sıcak ve taze kahveler demleyebilirsiniz. Hem de sadece 5 dakika da hazırlayabileceğiniz bu kahvenin tadını çok seveceksiniz. İşte kahve hazırlama adımları;

● Bir su bardağı suyu kettla veya başka bir alet yardımı ile kaynatın.

● Kaynayan suyu 45-50 saniye dinlendirin. Bu sırada French Press’e, kendi ölçeği ile 1 ölçek filter kahveyi ekleyin.

● 5 dakika süresince kahvenin suyla iyice harmanlaşmasını bekleyin. Sonra French press’in pistonunu yavaşça aşağıya doğru bastırın.

● Ortada duran press’i 1.5 dakika süresince bırakın orada kalsın. Sonrasında da tekrar aşağıya doğru bastırın ve sonuna kadar indirin.

Kahveniz artık içmeye hazır, afiyet olsun…

Makaron Kahve Setlerine Ne Dersiniz?

Bugün canınız makaron ve yanında aşkla içeceğiniz bir kahve mi çekti? O zaman sizler için verdiğimiz püf noktalardan yola çıkabilirsiniz. Bunlara ek olarak güzel bir sürprizimizden daha söz etmek istedik.

Endorfia, müşterilerini yakından tanımış gibi sizleri en çok memnun edecek hediye ve ürün seçeneklerini sunmuş. Ne mi? Tabii ki makaron ve kahve ikilisini tek bir set haline getirmiş. Yani hem kahve hem de makaron seçmek için ayrıca zaman kaybetmeyin istemiş. Tek bir kutuda bu iki lezzeti birleştirmiş.

Üstelik kişiye özel termos modellerinin de makaronlarla bir arada yer aldığı setler var. Bugün karşılaşacağınız makaron fiyatları ve diğer tüm avantajlar ile dünyanın en mutlu insanı olacaksınız.

Kişiye Özel Hediyelerle Tanışın!

Makaron ve kahve lezzetlerinin yanı sıra mağazada çikolata ve lokum çeşitleri de var. Ancak sadece ağızlara layık ürünler yok. Çok daha fazlası var. Mesela sevdiklerinize her an uzatabileceğiniz özel mi özel kişiye özel hediye çeşitleri de var.

Bu hediyeler arasında romantik ürünlerden sevimli oyuncak türlerine kadar her şey bulunuyor. Adeta renkli seçenekleri ile mest eden ürünler ve tatlı ikramlıklar var. İster tekli olarak alabileceğiniz ürünlere ulaşabilirsiniz isterseniz de setli.

Gönlünüz nasıl isterse öyle davranabilirsiniz. Zira Endorfia müşterileri daima ayrıcalıklıdır. Yediden yetmişe herkesin çok sevdiği bir adrestir.

Endorfia’nın En Sevilen Hediyeleri Neler?

Mağazada sayısız hediye çeşidi bulunuyor. Anneler günü, doğum günü, sevgililer günü gibi birçok özel ana vurgu yapacak hediyeler var. Canınız bir atıştırmalık çektiğinde alabileceğiniz efsane çikolatalar var. Renkli ve sevimli bezeler yani makaronlar da var. Farklı lezzet arayışlarınıza iyi gelecek dünya kahveleri dahi bu adreste bulunuyor.

Üstelik bu saydıklarımızla da sınırlı değiliz. Daha fazlasına mağaza üzerinden ulaşabileceksiniz. Sizleri ve sevdiklerinizi cezbedecek hediye setleri de var bu mağazada. Daha ne olsun diyorsanız mağaza ile tanışmaya hazırsınız demektir.

Bugün rotanızı Endorfia’ya çevirmekle kendinizi günün en şanslı ve mutlu insanı hissedeceksiniz. Çünkü mağazanın manevi değeri yüksek ve bir o kadar da uygun fiyatlı ürünleri ile tanışacaksınız. Tam anlamıyla sizlere bütçe dostluğu yapacak olan bu adres eminiz ki favori adresiniz olacak.

O zaman sizce de şimdi mağazaya uğramanın tam zamanı değil mi? Bizce de tam zamanı! Şimdiden bol enerjik, renkli ve keyifli alışverişler diliyoruz. Endorfia ile her daim bir adım önce olmak sizlerin de hakkı…

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Renkli Dünyasıyla Leziz Tatlar Bırakan Bezeler Endorfia’da