Rıfat Serdaroğlu, Ali Babacan’a ”Reza Zarrab-Halkbank-Rüşvet olayları” ile ilgili ilişkisini sordu

featured

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Yardımcılığı ve Halkbank’ın DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan‘a  bağlı olduğu dönemdeki  ”Reza Zarrab-Halkbank-Rüşvet olayları” ile ilgili ilişkisini sordu.

Rıfat Serdaroğlu yazısında; ”Reza Zarrab-Halkbank-Rüşvet olayları patladığında Başbakan Yardımcısı idiniz ve Halkbank size bağlı idi. İstifa ettirilen Bakan arkadaşlarınızın Halkbank’ı kullanmalarından haberiniz mi olmadı? Yoksa siz mi hırsız Bakanlara (Erdoğan Bayraktar böyle diyor) yol verdiniz? Veya biri “sen karışma mı” dedi?

Türkiye’nin başına bela olan ve önümüzdeki günlerde, yargılaması ABD’de devam eden davada milyarlarca dolar ceza ödeyeceğimiz bu olayın gerçeğini bizlere yani Türk Milletine anlatır mısınız?”

Türk Telekom’da yaşanan süreci de gündemine alan Serdaroğlu, Ali Babacan’a şu ifadelerle seslendi; ” Türk Telekom’u, 59’ncu Hükümet döneminde 2005 yılında özelleştirdiniz. Telekom’un %55 hissesini Öger Telekominasyon AŞ’ye 6 Milyar 550 Milyon Dolara devrettiniz. Hem de bir kuruş almadan, kasasındaki Milyarlarca lira ve çok değerli arsalarıyla birlikte!”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Rıfat Serdaroğlu, Ali Babacan’a ”Reza Zarrab-Halkbank-Rüşvet olayları” ile ilgili ilişkisini sordu