Saadet Partisi’nden Hasan Bitmez Meclis’te Fenalaştı

Saadet Partisi’nden Hasan Bitmez Meclis’te Fenalaştı

TBMM Genel Kurulu’nda Dışişleri Bakanlığı bütçesi görüşülürken, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez konuşma yaparken rahatsızlandı. Bitmez, kürsüden düşerken başını yere çarptı. Meclis’te bulunan milletvekilleri ve görevliler hemen Bitmez’in yanına koştular. İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez, Bitmez’in kalbine masaj yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Bitmez, sedye ile Meclis’ten çıkarılırken, Çömez’in müdahalesi devam etti. Bitmez, ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Saadet Partili vekilin sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Yapılan anjiyo ile iki ana damarının tam tıkalı olduğu görüldü ve devamında yapılan müdahale sonrası sonuç alınamayınca kalp akciğer pompasına bağlandı. Şu an kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonlarını devam ettiriyor. Durumu son derece kritik ve ciddi” dedi.

Hasan Bitmez, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. 2023 seçimlerinde CHP listelerinden Kocaeli 3. sıra milletvekili adayı olarak seçilmişti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Saadet Partisi’nden Hasan Bitmez Meclis’te Fenalaştı