Saadet Partisine saldırı

featured

Saadet Partisine saldırı Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı binasına dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından yapılan saldırıda parti levhasındaki harfler kırıldı.

Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade eden Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, “Dün akşam parti binamızın kapalı olduğu saatlerde kapıdaki levhamıza bir saldırı oldu. Bize karşı fiziksel bir saldırı yok. Şu an saldırı yapan kişiler hakkında net bir şey yok. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı ve emniyet ekipleri olayla ilgileniyor ama henüz bize gözaltına alınan kişi olup olmadığı hakkında bilgi verilmedi” dedi.

Saadet Partisine saldırı

Saldırının Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından yapılmasının kafada soru işaretleri bıraktığını kaydeden Başkan Koz, “Karaman’da biz böyle bir saldırıyı hiç yaşamadık. Son bir yıldır bu binadayız. Millet İttifakı’nın yol haritasının belirlenip, Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından bu olayın yaşanması manidar” ifadelerini kullandı.

Görgü tanıklarının saldırıyı 2 kişinin yaptığını ifade ettiğini belirten Yasim Koz, “Güvenlik kameramız yoktu. Bu saldırıdan sonra güvenlik kamerası takılmasını hızlandıracağız. Olayla ilgili görgü tanıkları var. Görgü tanıkları saldırıyı yapanların iki kişi olduğunu ifade ediyor. Konunun yakından takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Saadet Partisine saldırı