Sahte İçki Faciasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Yükseliyor

featured

Geçen cuma günü Kırıkkale’de başlayan sahte içki faciasında kayıplar hızla artıyor. Sekiz şehirde hayatını kaybedenlerin sayısı 44’e çıktı. En çok ölüm 18 kişinin hayatını kaybettiği İzmir’de yaşandı. Dün bir kişinin can verdiği İstanbul’da ölü sayısı yediye yükseldi. Düzenlenen operasyonlar sonrası gözaltına alınan 58 kişiden yedisi tutuklandı.

Kırıkkale‘de yedi, İzmir‘de 18 kişinin sahte içki tüketiminden ölmesinden sonra altı kentten daha zehirlenme haberleri geldi. Mersin‘de altı, İstanbul‘da yedi, Muğla‘da iki, Aydın‘da iki, Trabzon‘da bir ve Zonguldak‘ta bir kişi alkol zehirlenmesinden dolayı can verdi, ölü sayısı 44’e çıktı. 50’ye yakın kişinin hastanelerin yoğun bakım servislerinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Altı Kişi Daha Can Verdi

Dün İstanbul’un Kartal ilçesinde 36 yaşındaki avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu alkol zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre saat 12.00 itibarıyla İstanbul’da sahte içkiden ölen kişi sayısı yedi oldu.  Olayla ilgili olarak üçü kaçak alkol satan altı şüpheli gözaltına alındı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sahte İçki Faciasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Yükseliyor