Sakar Şakir filmi nerede çekildi? Sakar Şakir filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Sakar Şakir filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Sakar Şakir nerede çekildi, Sakar Şakir filmi oyuncuları kimler, Sakar Şakir nerede çekilmiştir, Sakar Şakir filmi konusu ne? İşte Sakar Şakir hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Sakar Şakir filmi oyuncuları

Natuk Baytan yönetmenliğinde çekilen Sakar Şakir filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Ali Şen, Adile Naşit, Ayfer Feray…

Sakar Şakir konusu

Sakar Şakir konusu Sakar Şakir, ölen amcasından kendisine büyük bir miras kalan genç bir adamın başına gelenleri konu ediyor. Şakir, sakarlığı ile çevresinde nam salmış bir adamdır. Kayseri’de yaşayan Şakir’in hayatı, İstanbul’dan aldığı bir telgrafla bambaşka bir hal alır. Şakir’in İstanbul’da yaşayan amcası ölüm döşeğindedir ve ölmeden önce mirasını bırakacağı yeğenini görmek ister. Amcasının son anlarında yanında olmak isteyen Şakir, soluğu İstanbul’da alır. Ancak o henüz yoldayken amcası hayatını kaybeder. Mirasın büyük kısmının Şakir’e kaldığı öğrenen akrabaları ise, mirası onunla paylaşmak istememektedir. Tüm mirası ele geçirmek isteyen Şakir’in akrabaları, onu ortadan kaldırmanın yolunu arar. Mirasın elinden alınması için kendisini türlü oyunların içinde bulan Şakir, sakarlığı sayesinde hepsinden kurtulmayı başarır.

Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
Sakar Şakir filmi için sözlükte neler dediler?
Sakar Şakir hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
“hacı demişler ona, kirayı vermezsen adamın dübüründen kıl bile yolar, ne inektir o, anadınmı” repliği filmde ali şen’in oynadığı karakteri özetlemek için yeterli olur sanırım.

özellikle gardrop fuat ve apartmandaki kiracılardan ihsan yüce’nin oynadığı televizyon icat etmeye çalışan manyak amca tiplemesi gönüllerde taht kurmuştur.
-sevgili seyirciler çok sevgili seyirciler, feza çağının televizyonunu icat etmiş bulunmaktayım!
şakir, manyak amca’nın da televizyonunu mahveder tabii.
(bkz: gardrop fuat)

Sakar Şakir filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Sakar Şakir filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

 

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sakar Şakir filmi nerede çekildi? Sakar Şakir filminin oyuncuları ve konusu.