Sakarya’da 4 Gündür Kayıp Olan Açelya Yıldırım’ın Cansız Bedeni Bulundu

Sakarya'da 4 Gündür Kayıp Olan Açelya Yıldırım'ın Cansız Bedeni Bulundu

Sakarya’da dershaneye gittiğini söyleyerek evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Açelya Yıldırım’ın, Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki deniz kıyısında ölü bulunduğu ortaya çıktı. Açelya’nın, kaybolmadan önce sosyal medya hesabından erkek arkadaşına veda mesajı yazdığı da belirlendi.

Açelya Yıldırım, pazartesi sabahı ailesine “Dershaneye gidiyorum” diyerek evden çıktı. Ancak genç kız, akşam saatlerinde eve dönmedi. Ailesi, durumu polise bildirdi. Polis ve jandarma ekipleri, Açelya’nın bulunması için çalışma başlattı. Çalışmalar sırasında, Açelya’nın çantası ve telefonu, Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Pembe Kayalar mevkisinde deniz kenarında bulundu. Çantada ve telefonda yapılan incelemede, Açelya’nın son olarak erkek arkadaşına mesaj attığı ve ona veda ettiği görüldü.

Açelya’nın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Sevdiğim, okumaya başlamadan önce şunu söylemek istiyorum. Bu yazıyı bir kere oku sonra da fotoğraflarımla, yazışmalarımızla beraber yok et çıkar hayatından. Beni hatırlatan her şeyi yok et. Kendini en kısa sürede toparla. Ölmeden saatler önce, umarım düşündüğüm gibi yapıp sana son kez sarılabilmişimdir. Sen artık bıktın benim gelip gitmelerimden biliyorum. Haklısın. Öyle bir dönemdeydim ki; ne yapacağımı, kime gideceğimi, kime ne anlatacağımı bilmiyordum. Keşke böyle yapmasaydım, evet ama senin de benim yüzümden çok yorulduğunu ve canının gerçekten çok yandığını gördüm. Şu an belki mutsuzsun ama ben hayatından çıktıktan bir süre sonra toparlayacağına inanıyorum. Sen beni engelleyemezdin, elin gitmezdi mesela. Bir şeyler değişti demek ki. Ya da benimle video paylaşamazdın ama arkadaşın, senin elinde sigara varken bile paylaşırdı.”

Açelya’nın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda ise duygusal bir şarkının eşliğinde ağladığı videoyu yayınladığı görüldü.

Arama çalışmalarına Sahil Güvenlik ekipleri de katıldı. Ekipler, akşam saatlerinde Kefken Adası yakınlarında denizde bir ceset olduğunu fark etti. Cesedin Açelya’ya ait olduğu tespit edildi. Açelya’nın cansız bedeni otopsi için morga gönderildi.

Açelya’nın ailesi ise kızlarının ölüm haberini alınca büyük üzüntü yaşadı. Anne Serpil Yıldırım ve baba Yaşar Yıldırım, kızlarının hayatından endişe ettiklerini ve eve dönmesini istediklerini söylemişlerdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sakarya’da 4 Gündür Kayıp Olan Açelya Yıldırım’ın Cansız Bedeni Bulundu