• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Sakarya’da Kan Donduran Olay! “Sude Andaş” İsimli Hesaptan Kedilere İşkence Görüntüleri

featured

Kimliği belirsiz bir şahsın “sudeandas024” kullanıcı adına sahip bir hesaptan yaptığı paylaşımlar Türkiye’nin gündemine oturdu. Kedilere eziyet ettiği anların fotoğraf ve videolarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan şahıs sosyal medyada büyük tepki gördü.

VALİLİK HAREKETE GEÇTİ

Sude Andaş isimli şahsın olay ile bir bağlantısı olmadığı anlaşılarak, kişinin kendi ismini kullarak fake hesap açan şahıslardan da şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Konuya ilişkin herhangi bir suçu olmayan Sude Andaş’ın kişilik haklarını savunacağını ifade eden Sakarya Valiliği, suçu işleyen sahsın bulunması adına çalışmalar başlattıklarını da açıkladı.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Tepkinin büyümesi sonrası Sude Andaş, kedi leşini yolda görerek fotoğrafını çektiğini belirterek, “Köyde kardeşim ile birlikte kuzenlerimin yanına giderken yolun ortasında bir kedi gördük ve yanına gittiğimizde hafifçe başını kaldırdım. Ölmüş olduğunu gördüm ve gerçekten çok üzüldüm. O anda fotoğrafını çektim ve hesapta paylaştım. Hayvanların bu hale gelmesi gerçekten üzüntü vericiydi. Bir kişi bana “Niye zarar veriyorsun yazdı”. Benim böyle bir şeyi yapmış olacağımı düşünmesi bile beni rahatsız etti. Çünkü ben köyde olsun, evimde olsun hayvanlarla iç içeyim. Hayvanları gerçekten seviyorum. O kişinin yazdığı şeylere, o kişiye tepki göstererek sinirle yazmamam gereken şeyler yazdım. Bulunduğum durumdan dolayı çok üzgünüm. Ben hiçbir hayvana asla zarar vermem” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sakarya’da Kan Donduran Olay! “Sude Andaş” İsimli Hesaptan Kedilere İşkence Görüntüleri