1. Haberler
  2. Spor
  3. Sakaryasporlu futbolcular sahadan çevik kuvvet eşliğinde çıkabildi

Sakaryasporlu futbolcular sahadan çevik kuvvet eşliğinde çıkabildi

featured

Medyabar’ın haberine göre Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Sakaryaspor, Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi. 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan mücadelenin hem içinde hem de sonunda gerginlik hakimdi.

Yabancı Madde Yağmuru

Karşılaşma süresince ev sahibi takımın taraftarları tarafından Sakaryasporlu futbolculara ve teknik heyete yönelik yoğun bir yabancı madde saldırısı gerçekleştirildi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerden sahaya atılan maddelerin dozu daha da arttı.

Güvenlik Çemberinde Tahliye

Saha içinde mahsur kalan yeşil-siyahlı oyuncular ve teknik kadro, soyunma odasına gitmekte büyük güçlük çekti. Sakaryaspor kafilesi, ancak çevik kuvvet polislerinin oluşturduğu yoğun güvenlik kalkanı ve koruması eşliğinde yeşil sahadan çıkarılarak soyunma odasına ulaştırılabildi.

Sakaryasporlu futbolcular sahadan çevik kuvvet eşliğinde çıkabildi