Salih Bademci’ye “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü

Salih Bademci'ye

Türkiye’nin prestijli ödüllerinden biri olan 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, dün akşam gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Gözler, özellikle “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisindeydi ve bu ödülün sahibi, başarılı performansıyla dikkat çeken Salih Bademci oldu.

Bademci, “Dilek Taşı”, “Kulüp” ve “Terzi” gibi dizilerdeki etkileyici performanslarıyla ödüle layık görüldü. Kendine has üslubu ve samimi tavrıyla dikkat çeken Bademci, ödülünü alırken yaptığı konuşma ile yine herkesin gönlünü kazandı.

Ödül töreninde duygularını paylaşan Bademci, başarısında büyük pay sahibi olan insanlara minnettarlığını dile getirdi. Özellikle hayatındaki “iki özel insan”, Cem Karcı ve Zeynep Günay’a teşekkür etti. Ayrıca, eşi İmer Özgün’e esprili bir dille teşekkürlerini sundu. Bademci, eşinin kendisine olan destek ve toleransı için minnettar olduğunu, hatta “Kulüp” setinden döndüğünde bile onu olduğu gibi kabul ettiği için şükranlarını ifade etti.

Salih Bademci’nin bu özel anı, ödül töreninin unutulmaz anlarından biri oldu ve hayranları tarafından uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Salih Bademci’ye “En İyi Erkek Oyuncu” Ödülü