Sancaktepe’de İnşaat Alanında Toprak Kayması: 1 İşçi Öldü

Sancaktepe'de İnşaat Alanında Toprak Kayması: 1 İşçi Öldü

İstanbul Sancaktepe’de gerçekleşen bir inşaat kazası, trajik bir kayıpla sonuçlandı. İnşaat sahasında yapılan çalışmalar sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle, bir işçi maalesef yaşamını yitirdi. Olay, yerel saatle öğleden sonra 14.00 civarında, Sancaktepe’deki bir inşaat alanında vuku buldu.

Kazanın ardından, toprak altında kalan işçiye yardım etmek amacıyla hemen itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen ekipler, işçiyi kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. İtfaiye ve Arama Kurtarma ekiplerinin bir saat süren yoğun çabaları sonucunda, 40 yaşındaki Yasin Can isimli işçi toprak altından çıkarıldı. Ancak, Can, hastaneye kaldırıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza sırasında inşaat alanında bulunan işçiler ve Can’ın yakınları, yaşanan bu üzücü olay karşısında büyük üzüntü yaşadı. Can’ın yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri ise, olay yerine güvenlik şeridi çekerek çevredekileri uzaklaştırdı ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sancaktepe’de İnşaat Alanında Toprak Kayması: 1 İşçi Öldü