Şanlıurfa’da Hacze Gelen Kadın Avukatın Bacaklarıın Kırdılar

Şanlıurfa'da Hacze Gelen Kadın Avukatın Bacaklarıın Kırdılar

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, İstanbul Barosu’na bağlı genç bir stajyer avukat, haciz işlemi sırasında borçlu tarafından saldırıya uğradı. Bu vahim olay, toplumda büyük bir tepkiye neden oldu. Edinilen bilgilere göre, haciz işlemi için Şanlıurfa’ya giden stajyer avukat Büşra Teksöğüt, borçlu tarafından pusuya düşürüldü. Kendisini izleyen borçlu iş yeri sahibi A.E. tarafından saldırıya maruz kalan Teksöğüt, şiddetli bir mücadele sonucu bacaklarından yaralandı. Genç avukatın çığlıkları, çevredekilerin dikkatini çekti ve hızla olay yerine müdahale edildi.

Ancak, bu müdahaleye rağmen Teksöğüt’ün bacaklarında ciddi yaralanmalar meydana geldi. Olay sonrasında hemen hastaneye kaldırılan avukatın tedavisine başlandı. Bu esnada, polis ekipleri de harekete geçerek saldırgan A.E.’yi gözaltına aldı. Saldırgan, mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

İstanbul Barosu’ndan Sert Tepki

Stajyer avukat Teksöğüt, yaşadıklarını anlatırken, kendisine bir pusu kurulduğunu ve saldırganın otobüsün arkasına saklandığını ifade etti. Saldırı anında yaşadığı dehşeti detaylarıyla anlatan Teksöğüt, dizlerinin ciddi şekilde zarar gördüğünü belirtti. Bu korkunç olayın ardından İstanbul Barosu da bir açıklama yaparak saldırıyı şiddetle kınadı. Baro, genç avukata yönelik bu menfur saldırının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, meslektaşlarına yönelik her türlü şiddetin karşısında olduklarını belirtti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şanlıurfa’da Hacze Gelen Kadın Avukatın Bacaklarıın Kırdılar