Şanlıurfa’da Silahlı Saldırı

Şanlıurfa'da Silahlı Saldırı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Almanya’dan gelen gurbetçi bir çiftin içinde bulunduğu otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, araç sürücüsü Murat Yalçın (42) hayatını kaybederken, eşi Aysel Yalçın ağır yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Viranşehir’e bağlı Tanyeli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Aysel Yalçın yönetimindeki 63 HMY 636 plakalı otomobil, seyir halindeyken pusu kuran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Murat Yalçın’ın yaşamını yitirdiği, eşi Aysel Yalçın’ın ise ağır yaralandığı belirlendi. Yaralı kadın, Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Murat Yalçın’ın cenazesi ise otopsi için hastane morguna götürüldü.

Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 5 boş kovan buldu. Saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şanlıurfa’da Silahlı Saldırı