Seçil Erzan “Fatih Terim Fonu” Davasında Ağladı

Seçil Erzan

Seçil Erzan, özel bir bankanın şube müdürü olarak çalışırken, ünlü futbolcular dahil yüzlerce kişiyi yüksek kar vaadiyle dolandırdığı iddia edilen bir ponzi şemasının merkezinde bulunuyor. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera ve Selçuk İnan gibi tanınmış isimlerin mağdur olduğu bu dolandırıcılık davası, Türkiye’de geniş yankı buldu.

Seçil Erzan’dan Gözyaşlı Savunma

Davanın bugünkü duruşmasında, Erzan gözyaşları içinde savunma yaptı. Kendi ifadelerine göre, başlangıçta sadece yakın çevresinden aldığı paraları yatırım amacıyla değerlendirip yüksek getirileri gerçekten ödediğini belirtti. İlk başlarda sadece yakın çevresinden aldığı paraları değerlendirdiğini söyleyen Seçil Erzan, o zamanlar gerçekten vadettiği yüksek miktarları da geri ödediğini belirtti. Ancak, Semih Kaya ile yaşanan bir sorun sonrası sistemin çöktüğünü ve bu durumu toparlayamadığını dile getirdi. Erzan, Kaya’dan aldığı 4.5 milyon doları Emre Belözoğlu’ndan temin ettiğini iddia etti.

“Fatih Terim Fonu” İfadesi ve Yankıları

Mahkeme başkanının “Fatih Terim Fonu” ifadesiyle ilgili sorduğu soruya da yanıt veren Erzan, bu ifadeyi Emre Belözoğlu, Volkan ve Bülent Çeliker gibi isimlere kullandığını itiraf etti. “Benim son dönemde böyle söylediğim birkaç kişi var. Emre Belözoğlu’na, Volkan’a söyledim. Bülent Çeliker’e gizli işlem dedim, yukarıda genel merkezde yapıyorlar dedim. Çok para kazanıyorlar dedim. İbrahim Çağlar’a da söyledim.” Ancak bu isimlerin olaydan haberdar olmadıklarını da ekledi. Gazeteci Fırat Fıstık, mahkemeyi takip ederek Erzan’ın savunmasının önemli kısımlarını sosyal medyada paylaştı. Erzan, mağdurlar için üzüldüğünü, ancak kendisinin de bu olayda en fazla zarar gören kişi olduğunu belirtti.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçil Erzan “Fatih Terim Fonu” Davasında Ağladı