Seçil Erzan’ın Fon Dolandırıcılığı Görüntüleri

Seçil Erzan'ın Fon Dolandırıcılığı Görüntüleri

Bankacı Seçil Erzan’ın, Arda Turan’a çektirdiği 33 milyon liralık krediyi dolandırıcılık amacıyla kullandığına dair görüntülerin ortaya çıkması büyük yankı uyandırdı. Bu kredi, Türk Lirası olarak çekilip daha sonra dolara çevrildi ve Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan’a teslim edildiği belirlendi. Teslimatı yapan kişinin, banka şubesinin operasyon müdürü Asiye Öztürk olduğu anlaşıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada, bu işlemin bir paraya yatırma değil, hesap sahibinin nakit çekme işlemi olduğu ve son derece normal olduğu belirtildi.

Operasyon Müdürü Asiye Öztürk’ün İfadesi

Soruşturma aşamasında ifade veren Asiye Öztürk, Denizbank’ta 2002 yılından itibaren çalıştığını ve 2010’dan bu yana operasyon müdürü olarak görev yaptığını anlattı. Şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte çalıştıklarını belirten Öztürk, şunları ifade etti: “Yaklaşık 8 ay önce Seçil Erzan bizim şubemize Florya şubesinden tayin olmuştu. Bu zamana kadar aramızda hiçbir sıkıntı olmamıştı. Seçil Erzan’ın fon vaadi ile insanları kandırdığından kesinlikle haberdar değilim.”

Öztürk, Seçil Erzan’ın ofisindeki hareketliliğin farkında olmadığını, çünkü şubenin iki katlı olduğunu ve kendisinin alt katta çalıştığını belirtti. “Seçil müdür şubemize tayin olduktan sonra özellikle Galatasaraylı futbolcuların yanına gelip gittiğini biliyorum ancak kim ne kadar para yatırıyor ya da kim ne kadar işlem yaptırıyor bilmiyorum,” dedi.

Asiye Öztürk’ün İmzaladığı Belgeler

Öztürk ayrıca, Seçil Erzan tarafından zaman zaman imzalatılan belgelerin içeriğinden habersiz olduğunu belirtti: “Benim hatam sadece işlemin ne olduğunu bilmeden imza atmamdır. Bunun dışında hiç kimseye yüksek getirili fon vaadinde bulunmadım.” Asiye Öztürk, Seçil Erzan’ın aceleci tavırlarına da dikkat çekerek, bazen neye imza attığını dahi bilmeden belgeleri imzaladığını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçil Erzan’ın Fon Dolandırıcılığı Görüntüleri