Seda Fettahoğlu Parkta Ölü Bulundu

featured

İstanbul Şehir Tiyatroları’nın sevilen oyuncusu Seda Fettahoğlu, bugün sabah saatlerinde Beyoğlu’nda bir parkta hayatını kaybetti. Polis ekipleri, bir ihbar üzerine gittikleri Hacı İzzet Parkı’nda Fettahoğlu’nun cesedini buldu. Oyuncunun intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Sedat Fettahoğlu Kimdir?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon’da doğdu. Trabzon Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne girdi ve 2022 yılında mezun oldu. İngilizce bilen Fettahoğlu, tiyatronun yanı sıra seslendirme de yapıyordu.

Fettahoğlu, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol aldı. En çok tanındığı yapımlar arasında Sihirli Annem, Çalıkuşu, Kanlı Nigar ve Çocuklar Duymasın sayılabilir. Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde Sultan karakterini canlandıran Fettahoğlu, izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.

Son Paylaşımı Dikkat Çekti

Fettahoğlu’nun ölüm haberi sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Oyuncunun son paylaşımı da dikkat çekti. Fettahoğlu, dört gün önce Instagram hesabından sokakta çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmış ve altına ‘Yaşamı sev, bedeni koru’ yazmıştı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seda Fettahoğlu Parkta Ölü Bulundu