Şehit Polis Musa Erdem için Beştepe’de Tören Düzenlendi

Şehit Polis Musa Erdem için Beştepe'de Tören Düzenlendi

Ankara’da yaşanan trajik bir trafik kazasında şehit olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın koruma ekibinden polis memuru Musa Erdem için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde duygusal bir tören düzenlendi. 34 yaşındaki Erdem, Bakan Göktaş’ın Çankaya’da gerçekleştirdiği taziye ziyaretinin ardından meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Kaza, Bakan Göktaş’ın ziyaretten ayrıldığı sırada gerçekleşti. Polis memuru Erdem, yanındaki koruma polisiyle birlikte, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışırken, iddiaya göre aşırı hızlı olan bir otomobil tarafından çarpıldı. Erdem, kazanın şiddetiyle karşı şeride savruldu ve başka bir otomobilin altında kaldı. Olay yerindeki vatandaşlar, hızla müdahale ederek Erdem’i aracın altından çıkardı. Ancak, hastaneye kaldırılan Erdem, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Şehit polis memuru Musa Erdem için düzenlenen törende, şehidin ailesi, yakınları ve üst düzey devlet yetkilileri yas tuttu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve meslektaşları törene katıldı. Şehidin annesi Safiye, babası Aslan ve eşi Didem Erdem, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Erdem’in küçük oğlu da törende, yakınlarının kucağında babasının tabutuna sarılarak ağladı.

Musa Erdem’in cenazesi, memleketi Adıyaman’ın Kahta ilçesine gönderildi ve ikindi namazı sonrası toprağa verildi. 8 yıllık görev süresi boyunca özveriyle çalışan Erdem, arkasında 5 yaşında bir oğul ve 20 günlük bir kız çocuğu bıraktı. Kazayla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehit Polis Musa Erdem için Beştepe’de Tören Düzenlendi