• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Şehitkamil Belediyesinden, PKK Propangandası

featured

Gaziantep’in merkez ilçesi olan Şehitkâmil Belediyesi, parklarda vatandaşlar kitap okusun diye, Sokak Kütüphanesi kurdu. Parktaki kütüphanede hain terör örgütü PKK’yı ve terörist başı Abdullah Öcalan’ı öven kitapların yer alması vatandaşların haklı tepkilerine neden oldu. Basına yansıyan bilgiye göre,  Vatandaşların tepkileri üzerine yetkililer kitapları toplattı.

AKParti belediyesi olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından ‘Al Götür Oku Getir’ kampanyası kapsamında hayata geçirilen ‘Sokak Kütüphanesi’ projesinde bir skandala imza atıldı. Proje kapsamında kütüphanede dağıtılan bazı kitapların hain terör örgütü PKK’yı ve terörist başı Abdullah Öcalan’ı övmesi tepkileri de beraberinde getirdi.

Abdulbaki Erdoğmuş ve Mehmet Bekaroğlu’nun yazdığı “Mahzun Mezapotamya PKK ve Kürt Ulusalcılığın İnşası” başlıklı terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan’ın, Mesud Barzani’nin kapak olduğu kitabında terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ı öven cümleler olması dikkatlerden kaçmadı.

Terör örgütü PKK propagandası yapılan skandal sözler; “Daha açık söylemek gerekirse, artık bir “Öcalanizm” gerçeği vardır. Bu gerçeği neden kimse görmek istemiyor? Kemalizm nasıl Türk ulusalcılığın ideolojiyse, bu da, Kürt ulusalcılığının ideolojisidir.

Abdullah Öcalan, inşa edilen yeni Kürt ulusalcılığının önderi konumundadır. Yüz binlerin: “Serok Apo” veya “Öcalan irademiz” paralelinde ortaya koyduğu siyasal duruş, bunu sevmek, onu yüceltmekten ibaret değildir.”

Kitabın, Belediye’ye ait yayınevi olması’da dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil Belediyesinden, PKK Propangandası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.