Selahattin Demirtaş’ın yayınladığı fikirler hiç bir şekilde Demokrat Parti’yi bağlamamaktadır. 

featured

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TV100’de yayınlanan ”Gün Biterken ” isimli programa katılara gündemi değerlendirdi. Cemal Enginyurt’un dikkat çeken satır başı konuşmaları şu şekilde;

  • Demokrat Parti, AK Parti’nin 19 yıl boyunca yönetiği Türkiye’nin şuan biriken sorunların karşısında; ekonomiden, sosyal hayata işsizlikten esnafın sıkıntılarına birçok problemin dağ gibi büyüğünü görerek Türkiye’de bir tarih yazmış bir parti olarak, 75 yıllık siyasi hareket olarak yeniden ülke’nin meselelerini çözmek üzere siyaset yapan bir syasi partidir.
  • Biz hiç kimseye karşıtlık üzerinden veya hiç kimseye dostluk üzerinden siyaset yapmıyoruz.
  • Biz Türk milleti adına; milyonlarca insanın işsiz olduğunu görüyoruz, kahveci esnafın iflas ettiğini görüyoruz, restauranların, lokantaların battığını görüyoruz, turizm sektörünün iflas ettiğini görüyoruz, emeklilikte yaşa takılanları, çek mağdurların, vergi usul kanunundan onbinlerce insanın mağdur olduğunu görüyoruz, çiftçimizin durumunun iyi olmadıüını görüyoruz ve diyoruz ki topyekün bu sounları çözmek üzere Demokrat Parti olarak seçime gireceğiz, milletimizden de yönetme hakkını isteyeceğiz.
  • Selahattin Demirtaş’ın yayınladığı fikirler hiç bir şekilde Demokrat Parti’yi bağlamamaktadır.
  • Demokrat Parti 2023 yılı seçimlerine kendi amblemi ile girmek, kendi Cumhurbaşkanı adayı ile ilk tura katılmayı hedeflemektedir.
  • Demokrat Parti diyor ki ; Yönetimiyorsunuz, Demokrat Parti olarak biz yönetime talibiz.

Ayrıca ; program esnasında Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve Gazeteci Abdurrahman Uzun arasında gergin anlar yaşandı;

İşte o anlar;

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Selahattin Demirtaş’ın yayınladığı fikirler hiç bir şekilde Demokrat Parti’yi bağlamamaktadır.