Şener Şen’den Ödül Töreninde Anlamlı Konuşma

Şener Şen'den Ödül Töreninde Anlamlı Konuşma

GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödülleri, The Ritz-Carlton, Istanbul’da düzenlenen görkemli bir törenle verildi. Törende müzik, spor, moda, sahne-gösteri, gastronomi, iş dünyası ve sanat alanlarında başarılı olan isimler ödüllendirildi. Törenin sunuculuğunu oyuncu Şükrü Özyıldız yaptı.

Törende Zengin Mutfağı oyunuyla Yılın Oyuncusu ödülüne layık görülen Şener Şen, duygusal bir konuşma yaptı. Şen, “İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyada ancak sanata ağırlık verilerek yaşayabiliriz” diyerek sanatın önemine vurgu yaptı. Şen, konuşmasında şunları söyledi:

“Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız. İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyada ancak sanata ağırlık verilerek yaşayabiliriz. Bu gece çıktığımız yolda bizi onurlandıran bir etkinlikle bir aradayız. Başta beş yıldır Zengin Mutfağı’na gelerek eksiltmeyen ilgileriyle bize destek olan seyircilerimize GQ ailesine, beni ve genç arkadaşlarımı bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şener Şen’den Ödül Töreninde Anlamlı Konuşma