Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? Sev Kardeşim filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Sev Kardeşim nerede çekildi, Sev Kardeşim filmi oyuncuları kimler, Sev Kardeşim nerede çekilmiştir, Sev Kardeşim filmi konusu ne? İşte Sev Kardeşim hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Sev Kardeşim filmi oyuncuları

Ertem Eğilmez yönetmenliğinde çekilen Sev Kardeşim filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit…

Sev Kardeşim konusu

Sev Kardeşim konusu Türk sinemasının en sıcak,en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine aşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine aşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit’e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.Ertem Eğilmez yapımı filmin oyuncu kadrosunda Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit gibi Yeşilçam’ın usta isimlerine rastlamak mümkün.

Sev Kardeşim filmi nerede çekildi?
Sev Kardeşim filmi için sözlükte neler dediler?
Sev Kardeşim hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
ertem eğilmez’in yönettiği 1972yapımı türk filmi.

başrol oyuncularından bazıları için :

(bkz: münir özkul/@wunsch vertrauen)
(bkz: adile naşit/@wunsch vertrauen)
(bkz: hulusi kentmen/@wunsch vertrauen)
(bkz: tarık akan/@wunsch vertrauen)

senay yuzbasioglu’nun benim olursan isimli plaginin arka yuzunde yer almis olan; turk popunun en populer parcalarindan sayilan sarkinin ismi. sarkinin orjinali “veshuv ithem” adinda israilli bir muzisyene aittir.
(kaynak:hayvan/kisa bir ruyayim belleginizde/deniz durukan)

Sev Kardeşim filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Sev Kardeşim filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sev Kardeşim filmi nerede çekildi? Sev Kardeşim filminin oyuncuları ve konusu.