Seyhan Belediye Başkanı Akay’dan 5 Ocak Kurtuluş Bayramı Açıklaması

Seyhan Belediye Başkanı Akay'dan 5 Ocak Kurtuluş Bayramı Açıklaması

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda; 5 Ocak’ın esarete boyun eğmeyen ulusun özgürlük arzusunun Adana’da vücut bulduğu tarih olduğunu vurguladı. Akay, “Bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Kurtuluş Bayramımız kutlu olsun” dedi.

‘Bu onur ve gurur Adanalıların’

Mesajında; Adana’nın Büyük Önder Atatürk’e Ulusal Kurtuluş Mücadelesi’nin ilhamını veren kent olduğunu anımsatan Başkan Akay, “Özgürlüklerinden canları pahasına vazgeçmeyen Adanalılar olarak, Büyük Önder Atatürk’e ulusal kurtuluş mücadelesinin ilhamını vermenin haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

‘Kahramanlarımızı anıyor, bayramımızı kutluyorum’

Akay, “Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü ulusumuza kazandırıp; Cumhuriyet ile aydınlık bir geleceğin kapılarını açan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, Adana’yı işgalden kurtarmak için mücadele eden Çukurovalı kahramanlarımızı rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum. 5 Ocak Kurtuluş Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seyhan Belediye Başkanı Akay’dan 5 Ocak Kurtuluş Bayramı Açıklaması