Şeyma Subaşı’nın Mısırlı Milyarder Meedo’dan Boşanma Sebebi Belli Oldu

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı Milyarder Meedo'dan Boşanma Sebebi Belli Oldu

Şeyma Subaşı’nın şiddete uğradığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile dört ay önce görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü. Şeyma Subaşı’nın boşanmak için resmi süreci başlattığı ortaya çıktı. Peki, Şeyma Subaşı neden boşanıyor? İşte olayın perde arkası…

Şeyma Subaşı’nın boşanma sebebi olarak şiddet gösterildi. Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt’un haberine göre, Mohammed Alsaloussi’nin (Meedo) Şeyma Subaşı’ya psikolojik şiddet uyguladığı iddia edildi. Meedo’nun, Şeyma Subaşı’nın yüzüne tükürdüğü, ağza alınmayacak hakaretler ettiği ve onu küçük düşürdüğü öne sürüldü. Bu duruma dayanamayan Şeyma Subaşı’nın boşanma kararı aldığı ve eski eşi Acun Ilıcalı’dan destek istediği belirtildi.

Acun Ilıcalı’nın ise Şeyma Subaşı’na sahip çıktığı ve “Boşan, ben arkandayım” diyerek maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söylediği kaydedildi. Acun Ilıcalı’nın, kızının annesi olan Şeyma Subaşı’ya karşı sorumluluk hissettiği ve onu yalnız bırakmak istemediği ifade edildi.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’nin boşanma sürecinin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu oldu. Çiftin, evliliklerinden önce bir sözleşme imzaladıkları ve bu sözleşmenin boşanmada nasıl etkili olacağı henüz bilinmiyor. Şeyma Subaşı’nın boşanma sonrası hayatına nasıl devam edeceği de gizemini koruyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şeyma Subaşı’nın Mısırlı Milyarder Meedo’dan Boşanma Sebebi Belli Oldu