Silah çekip, polislere direnen Gökhan Göz kimdir ?

featured

Silah çekip, polislere direnen Gökhan Göz kimdir ? Elindeki silahı polislere vermemek için direnen Gökhan Göz, sosyal medya’ya düşen videosu ile gündem oldu. Şarkıcı Berdan Mardini’nin eski eşi Fatoş Yellilerle ismini duyuran Gökhan Göz, İstanbul, Şile’de elindeki silahla gündem oldu.

Gökhan Göz Kimdir ? 

Gökhan Göz, 1989 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafra’lıdır. Otomotiv ve gıda dışında inşaat ve hizmet sektörlerinde de girişimleri bulunmaktadır. Gökhan Göz, eski sevgilisi modacı Gülşah Saraçoğlu’yla olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Gökhan Göz genç yaşta ticaret yapmaya karar verip, İlk şahsına ait ticari girişimi olan “GG Rent A Car’ ı 2009 yılında kurmuştur. Gökhan Göz bu firmasını 3 yıl içinde 400 araçlık bir filo şirketi haline getirdikten sonra, 2012 yılında “Gökas Filo”şirketini kurup markalaşmaya karar vermiş ve bu konuda şirketini global pazarda temsilcilik edecek yapıya ulaştırmıştır. Gökas Filo bugün özellikle operasyonel araç kiralama sektörünün önde gelen firmalarından biri olup bünyesinde binlerce vasıta yer almaktadır. Aynı şekilde Gökas Filo dinç markalara sahip şirketlerin yüzlerce araçlık filolarını yönetmektedir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Silah çekip, polislere direnen Gökhan Göz kimdir ?