Şile Otoyolu’nda Makas Atan Trafik Magandası Yakalandı

Şile Otoyolu’nda Makas Atan Trafik Magandası Yakalandı

İstanbul Şile Otoyolu’nda, geçtiğimiz perşembe günü otomobiliyle makas atarak trafiği tehlikeye düşüren ve sosyal medyada tepki çeken sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye çeşitli trafik suçlarından toplam 5 bin 887 lira para cezası uygulandı.

Sosyal medyada gündem oldu

6 Temmuz Perşembe günü Şile Otoyolu’nda yaşanan olayda, bir otomobil sürücüsü makas atarak ilerledi. Bu sırada kendisini uyaran bir motosikletliye çarpan ve sürükleyen sürücü, olay yerinden kaçtı. Motosikletli yaralanırken, olay anı bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada paylaşılarak büyük tepki topladı.

Polis ekipleri harekete geçti

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan inceleme sonucunda makas atan sürücünün S.K. olduğu tespit edildi. Polis ekipleri şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

5 bin 887 lira ceza yazıldı

S.K.’ye “şerit ihlali yapmak”, “makas atmak”, “kara yollarında kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde araç kullanmak”, “yakın takip” ile “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçlarından toplam 5 bin 887 lira ceza kesildi. Ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan adli işlem yapıldı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şile Otoyolu’nda Makas Atan Trafik Magandası Yakalandı