Şile’nin sevilen siması Dilara İncebacak öğrencileri kitaplarla sevindirdi

featured

Şile’nin sevilen siması Dilara İncebacak öğrencileri kitaplarla sevindirdi. Şile, Tekeköy’de bulunan Şehit Serkan Angay İlkokulu‘nda okuyan öğrenciler, çalışma hayatına medya sektöründe devam eden, Şile’nin sevilen ismi Dilara İncebacak‘ın girişimleriyle kitaplarına ve kütüphanelerine kavuştu.

Geçtiğimiz haftalarda başlattığı örnek bir davranışla Şile, Tekeköyü’ndeki ilkokul için kitap ve kütüphane kampanyası başlatan Dilara İncebacak şimdiye kadar 2 bin kitap desteği sağlayarak, Şehit Serkan Angay İlkokulu öğrencilerini kitaplarıyla buluşturdu.

Şile'nin sevilen siması Dilara İncebacak öğrencileri kitaplarla sevindirdi

“Okumak İçin Mücadele Verdim”

Şile, Tekeköy’de bulunan Şehit Serkan Angay İlkokulu için başlattığı kütüphane kampanyası için açıklama yapan Dilara İncebacak ; “Okumak ve eğitim hayatım için büyük mücadeleler verdim. Kitap, çocuğun hayal gücünü, yaratıcılığını, sorun çözme yetilerini geliştirir. İyi ve kötüyü kitaplardan öğrenir. Kitaplar, gerçek ile hayal arasındaki köprüyü oluşturur. Bir çocuk okursa öğretmen olur , doktor olur , mühendis olur , asker olur, polis olur … Bir çocuk okursa dünya değişir, bir çocuk okursa dünya da çiçekler açar.” dedi. Okulun kütüphanesi tamamladıktan sonra başlattığı sosyal sorumluluk projesine Şile’nin tüm köy okullarında devam edeceklerini ekleyen Dilara İncebacak “Herkesi bizlere destek olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şile'nin sevilen siması Dilara İncebacak öğrencileri kitaplarla sevindirdi

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şile’nin sevilen siması Dilara İncebacak öğrencileri kitaplarla sevindirdi