Silivri’de Tartıştığı Ailesini Bıçaklayan Genç Yakalandı

Silivri’de Tartıştığı Ailesini Bıçaklayan Genç Yakalandı

İstanbul’un Silivri ilçesinde yaşanan kanlı olayda 16 yaşındaki Mehmet A., annesi Nazlı A., ablası Esra A. ve komşuları Semiha Bağ’ı bıçaklayarak hayatlarına son verdi. Olayın sebebi henüz bilinmiyor.

Olay, Silivri Alibey Mahallesi’nde bulunan bir evde dün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet A., henüz bilinmeyen bir nedenle annesi ve ablasıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet A., eline geçirdiği bıçakla annesi ve ablasına saldırdı. Olay sırasında evde bulunan komşularından Semiha Bağ da Mehmet A.’yı durdurmaya çalıştı ancak o da bıçak darbeleriyle yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Nazlı A. ve Esra A.’nın olay yerinde hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Yaralanan Semiha Bağ ise ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan Mehmet A. ise polis ekiplerince yakalandı. Üzerinde 3 bıçak bulunan Mehmet A.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Silivri’de Tartıştığı Ailesini Bıçaklayan Genç Yakalandı