Sinan Oğan ve Tarkan’ın Askerlik Fotoğrafı!

Sinan Oğan ve Tarkan'ın Askerlik Fotoğrafı!

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere giren ve seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nın adayı AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğini açıklayan Sinan Oğan’ın bedelli askerlik yaptığı iddia edildi. Sosyal medyada bir kullanıcının babasının askerlik fotoğrafını paylaşmasıyla ortaya çıkan iddia, büyük yankı uyandırdı.

Tarkan’la aynı bölükte mi?

Twitter’da Ömer isimli bir kullanıcı, babasının askerlik dönemine ait bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta, bedelli askerlik yapan ünlü şarkıcı Tarkan’ın yanında Sinan Oğan’ın da olduğu görüldü. Kullanıcı, fotoğrafın altına “Babam, Sinan Oğan ve Tarkan aynı bölükteymiş” notunu düştü. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Bedelli askerlik yaptığı tarih belli oldu

Sinan Oğan’ın bedelli askerlik yaptığı tarih ise Hürriyet gazetesinin 15 Şubat 2000 tarihli haberine göre ortaya çıktı. Haberde, Tarkan ve Mustafa Sandal’ın Malatya’daki 2’nci Ordu Komutanlığı Altay Kışlası Ulaştırma Er Eğitim Alayı’nda bedelli askerlik yaptıkları belirtildi. Haberde, Tarkan’ın kışla kapısında gazetecilere verdiği demeç de yer aldı. Tarkan, “Aslanlar gibi askerliğimi yaptım. Çok mutluyum. Asker ocağında güzel dostluklar edindim. Askerliğimi bitirdiğim için çok sevinçliyim. Güzel günler beni bekliyor” demişti.

Sinan Oğan ve Tarkan'ın Askerlik Fotoğrafı!

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sinan Oğan ve Tarkan’ın Askerlik Fotoğrafı!