Sinan Oğan’ın Önlem Çağrısına Provokasyon Dedi

featured

MHP Eski Dönem Iğdır Milletvekili Sinan Oğan‘ın dün akşam İkitelli’de yaşanan Suriyeli tacizci olayına isim vermeden yaptığı önlem çağrısını, AKP Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel provokasyon olarak söyleyip, Sinan Oğan’ı ve Ümit Özdağ’ı hedef gösterdi.

“Bu gece bu olay üzerinden provakatif çağrılar yapan tüm hesaplar incelenmeli ve başta Sinan Oğan ve Ümit Özdağ adlı müptezeller başta olmak üzere sokaklarımızı karıştırmak isteyen herkes hukuk önünde hesap vermeli. Biz de takipçisi olacağız.”

Oğan, Özel’e twitter hesabı üzerinden cevap verirken, Özel’i tv programına davet etti:

Twitten demek, iftira atmak kolay HODRİ MEYDAN! İstediğin kanalda Suriyelileri göçü, Suriye politikasını konuşalım. Var mı yüreğin? Ama korkarsın sen, yüreğin yetmez karşıma çıkmaya, senin gibilerin ruhunu bilirim!

Ben buradan HODRİ MEYDAN diyorum e, siz de yazın saklandığı delikten çıksın Suriyelileri konuşalım. diyorsun soralım Türk milletine ne diyecek, çıkalım Türk milletinin huzuran TV’de tartışalım.

Oğan‘ın paylaşımına yüzlerce beğeni ve retweet geldi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sinan Oğan’ın Önlem Çağrısına Provokasyon Dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.