Sinem Kobal’ın Ayağına Kenan İmirzalıoğlu’ndan Destek

Sinem Kobal’ın Ayağına Kenan İmirzalıoğlu’ndan Destek

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, yakın arkadaşlarının düğününe katıldılar. Ancak güzel oyuncunun ayağındaki sargı, gözlerden kaçmadı. Sinem Kobal, evinde yaşadığı bir kaza sonucu ayağını burktuğunu ve şu anda yürümekte zorlandığını söyledi. Eşi Kenan İmirzalıoğlu ise ona destek olmak için elinden geleni yaptı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Didem Keleş-İsmail Akyazıcı çiftinin Beykoz’daki Pamera Garden’da gerçekleşen düğününe katıldılar. Çiftin bu mutlu gününde nikah şahidi olan Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın ayağına basarak ona yardım etti. Sinem Kobal, ayağındaki sargının nedenini anlattı: “Merdivenden inerken ayağım kaydı, tatsız bir burkulma oldu. Kırık ya da çatlak yok, sanırım 1 haftaya geçer. Şimdilik üstüne basamıyorum”.

Sinem Kobal, poz verirken de eşinin ayağına basarak ondan destek aldı. Düğünde nikah şahidi olan Kenan İmirzalıoğlu ise nikah heyecanını şöyle anlattı: “Nikahlarda ‘evet’ diyene kadar bir gerilim oluyor ama evet dediklerinde rahatlama geliyor”. Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’a da esprili bir şekilde takıldı: “Biz evet derken ayağa ilk kim bastı, arkadaşlar merak ederler şimdi”. Sinem Kobal’ın yanıtı ise şöyle oldu: “O zaman dalgınlığıma geldi, bak şimdi artık ben basıyorum!”.

Sinem Kobal’ın Ayağına Kenan İmirzalıoğlu’ndan Destek

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, 2016 yılında Cunda Adası’nda evlenmişti. Çiftin düğününe ünlü isimler katılırken, gelinlik ve damatlık seçimleri de çok beğenilmişti. Sinem Kobal, uzun süredir setlerden uzak bir hayat sürdürüyor. Kenan İmirzalıoğlu ise son olarak ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ dizisinde rol almıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sinem Kobal’ın Ayağına Kenan İmirzalıoğlu’ndan Destek