Şırnak’ta Kur’an-ı Kerim’i Yırtan Şahıs Linç Edilmekten Son Anda Kurtarıldı

Şırnak'ta Kur’an-ı Kerim’i Yırtan Şahıs Linç Edilmekten Son Anda Kurtarıldı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, İ.B. isimli bir şahıs, kaymakamlık binasının önünde Kur’an-ı Kerim’i yırttı ve küfürler savurdu. Bu duruma şahit olan vatandaşlar, şahsa tepki göstererek üzerine yürüdü. Linç edilmek üzere olan şahıs, olay yerine gelen polisler tarafından kurtarılarak kaymakamlık binasına götürüldü.

Silopi ilçesinde dün akşam saatlerinde kaymakamlık binası önündeki caddeye gelen İ.B., elindeki Kur’an-ı Kerim’i yırtarak, küfretmeye başladı. Çevredekilerin sözlü tepkisi, büyüyerek linç girişimine dönüştü. Olay yerine gelen polis ekiplerince linçten kurtarılan İ.B., kaymakamlık binasına götürüldü.

Olay yerine gelen Kaymakam Cihat Koç ve İlçe Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, vatandaşları sakinleştirerek dağılmalarını istedi. Alınan güvenlik önlemleri altında zırhlı araçla kaymakamlık binasından alınan İ.B., ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İ.B.nin emniyetteki kontrolünde 12 suç kaydının bulunduğu ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi. İ.B.’nin gözaltına alınmasının ardından kalabalık dağıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şırnak’ta Kur’an-ı Kerim’i Yırtan Şahıs Linç Edilmekten Son Anda Kurtarıldı