Şişli’de Kurşun Yağmuruna Tutulan Rıdvan Özyer Cinayeti: 4 Şüpheli Tutuklandı

Şişli'de Kurşun Yağmuruna Tutulan Rıdvan Özyer Cinayeti: 4 Şüpheli Tutuklandı

İstanbul Şişli’de yaşanan bir alacak verecek meselesi sonucu düzenlenen silahlı saldırıda Rıdvan Özyer hayatını kaybetti. Bu olayla ilgili dört şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda silahlar ve çok sayıda mermi bulundu.

İstanbul’un Şişli ilçesinde Kuştepe Mahallesi’nde meydana gelen silahlı saldırı, bölgeyi derinden sarsmıştır. 1 Nisan Pazartesi günü, bir minibüsten ateş açılması sonucunda Rıdvan Özyer isimli bir kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştiği belirlendi ve saldırganların minibüsle geldikleri ve ardından olay yerinden hızla kaçtıkları güvenlik kameralarınca tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bu trajik olayın ardından hızla bir dizi operasyon düzenledi. Saldırıyla ilişkili olduğu düşünülen Furkan A., Maruf A., Mahmut T. ve Muhammed Furkan D. adlı şüpheliler, ardı ardına yapılan baskınlarla gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda iki adet makineli tüfek, iki adet ruhsatsız tabanca, iki çelik yelek, üç makineli tüfek şarjörü, çok sayıda mermi ve iki kar maskesi ele geçirildi. Bu bulgular, saldırının ne kadar tehlikeli ve planlı olduğunu ortaya koydu.

‘Alacak Verecek Meselesi’

Gözaltına alınan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamalarında olayın bir alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığını itiraf ettiler. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen dört şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şişli’de Kurşun Yağmuruna Tutulan Rıdvan Özyer Cinayeti: 4 Şüpheli Tutuklandı