Şişli’de Market Önünde Silahlı Saldırı

Şişli'de Market Önünde Silahlı Saldırı

İstanbul’un Şişli ilçesinde dün öğleden sonra meydana gelen silahlı saldırı, çevrede büyük korku ve paniğe neden oldu. Motosikletli iki kişi, marketin önünde oturan iki kişiye ateş açtı. Saldırıya hedef olanlardan biri, markete sığınarak kurtulurken, diğeri ise sokakta kaçmaya çalıştı. Saldırganlar, peşlerine düştükleri kişiye defalarca ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtılar.

Olay, Halil Rıfat Paşa Mahallesi Arel Sokak’ta saat 15.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, motosikletli iki saldırgan, sokakta birkaç tur attıktan sonra marketin önünde oturan iki kişiye silahla saldırdı. Saldırının ardından markete giren bir kişi yara almadan kurtulurken, diğer kişi ise sokakta koşarak canını zor kurtardı. Saldırganlar ise, kaçan kişiyi takip ederek ateş etmeye devam etti. Bir süre sonra motosikletle hızla uzaklaştılar.

Saldırının yaşandığı sokakta bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletli iki kişinin silahla ateş ettiği ve marketin önünde oturan kişilerin kaçıştığı görülüyor. Ayrıca, olay anını cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir vatandaşın görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırının şiddeti ve çevredeki insanların yaşadığı korku gözler önüne seriliyor.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, seken bir kurşunun park halindeki bir otomobile isabet ettiği belirlendi. Kurşunun otomobilin bagaj kapağını delerek ön ve arka koltuklara saplandığı görüldü. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, saldırının nedeni ve failleri araştırılıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şişli’de Market Önünde Silahlı Saldırı