Şişli’nin Göbeğinde Maganda Terörü

Şişli'nin Göbeğinde Maganda Terörü

Şişli’deki ofisinden çıkarken yolu kapatan araç nedeniyle korna çalan Mehmet Akif Hut, kendisine uçan tekme atan ve silahını almaya çalışan saldırganlara karşı kendini korumak için ateş etmek zorunda kaldığını anlattı. Hut, “Ülkem ve milletim için tarif edilemez üzüntü ve kırıklık yaşıyorum” dedi.

İstanbul Şişli’de beş ay önce yaşanan olayın detaylarını Twitter hesabından paylaşan Mehmet Akif Hut, o akşam ofisinde geç saatlere kadar çalıştığını ve eve gitmek üzere aracına bindiğini belirtti. Hut, iş yerinin kapalı otoparkından çıkarken garajın kapısında çıkışı kapatacak şekilde park edilmiş bir araç gördüğünü ve araç sahibinin kendisini duyup aracını çekmesi için birkaç kısa korna çaldığını söyledi.

Hut’un paylaşımına göre, araç sahibi gelmeyince tekrar korna çaldığı sırada üzerine doğru gelmekte olan bir grubu fark etmediğini ve aracından inerek yolu kapatan aracın kendilerine ait olup olmadığını sormak istediğini ifade etti. “Bir anda boynumu kıracak, beni felç edecek, yada öldürecek şekilde çok sert bir uçan tekmeyi kafama yedim” diyerek saldırının şiddetini anlattı.

Yarılan kaşından ve gözünden kan akarken ruhsatlı silahını çekip saldırganları engellemek için ateş ettiğini ancak onların kendisini vurmak değil kendini korumak için ateş ettiğini anlamadıklarını ve üzerine gelmeye devam ettiklerini kaydetti. “Kimse kendimi korumak için vurduğumu anlamayacak, herkes beni katil bilecekti” diyerek yaşadığı endişeyi dile getirdi.

Saldırganlardan birkaçının üzerine kapandığını ve içinde iki kurşun kalan silahını almaya çalıştıklarını ancak o sırada polis ekiplerinin geldiğini ve olayın daha da büyümesinin önüne geçtiklerini aktardı. “Esenyurt olayının daha beteri mucizevi bir şekilde saniyelerle gerçekleşmemiş oldu” dedi.

Saldırganların özelliklerinin Esenyurt’ta bir kişiyi öldüren saldırganlarla birebir benzer olduğunu iddia ederek, “Aradan 150 gün geçti, adalet makamlarımız hâlâ dâvâ açacak” diye yazdı. Kendisine çok görülen adaletin şahsına tecellisini talep etmenin söz konusu olamayacağını belirterek, “Vatanperver, hamiyetperver bir ömür vakfettiğim ülkemle ilgili sözün bittiği yerdeyim” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şişli’nin Göbeğinde Maganda Terörü